Om oss

Agderbygg har et dyktig og sammensatt lag med erfarne planleggere, tekniske tegnere, byggledere, konsulenter og byggmestere. Sammen ser vi mulighetene og skaper de beste boligløsningene for våre kunder - enten det gjelder én enkelt bolig eller utredning av større boligprosjekter.
Har DU tomt, har VI boligen!

Vi har utviklet tomter og bygd vakre hjem i snart 25 år. Disse årene har gitt oss unik erfaring som skal gjøre byggeprosessen for deg enklere og tryggere.

For boligkjøp skal ikke være så vanskelig. Det handler om gode prosesser, og ikke minst om trygghet på at vi leverer akkurat den kvaliteten du etterspør. For det er slik vi jobber – sammen.

Kompetanse

Våre ansatte har kompetanse på flere områder som er viktig boligprosjekter skal utvikles – enten det dreier seg om et enkelt hus eller store boligområder. Fra erfarne salgskonsulenter som kan gi råd om både finansiering og planlegging, til dyktige byggmestere og tømrere, og ikke minst byggledere som gjør prosessen forutsigbar og komplett. For det er ikke bare hus vi bygger – vi skaper gode hjem det skal være godt å flytte inn i.

Vår erfaring

Agderbygg har også over flere år gjennomført flere små og store totalprosjekter for både private og offentlige byggherrer. Vårt fokus på høy kvalitet, fagmessige utførelse og gjennomføringskompetanse gjør oss til en solid samarbeidspartner.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører