Torpveien 12, Kristiansand øst

Flott og funksjonell enebolig med dobbel garasje.

Flott og funksjonell enebolig med dobbel garasje. Tomta ligger i et rolig, barnevennlig og hyggelig byggefelt i Randesund. Området byr på nærhet til dagligvarebutikk, barneskole, idrettshall, fotballbaner, kollektivt knutepunkt på Rona, turløype, badeplass, treningssenter og Søm kirke for nå nevne noe. Boligen leveres med stor kjøkken/stue, har mulighet for 5 soverom og leveres i tillegg med dobbel garasje med bod, stor terrasse over garasjen, 2 bad samt vaskerom. En meget innholdsrik bolig i et solrikt område.

Sted

Torpveien 12

Boligtype

Enebolig

BRA

171 m2

Priser

Kr 5 500 000

Kontakter

Jørund Løland
Prosjektleder
jl@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Torpveien 12 171 m2 Enebolig 5.500.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
Prosjektleder
jl@agderbygg.no

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører