Kleppekjærveien 32, Grimstad

KLEPPEKJÆRVEIEN 32 er en eiendom med to store, flate tomter på tilsammen ca. 10.700 m². Det foreligger godkjenning på bygging av en stor enebolig med stor garasje/uthus på den ene av tomtene. Her det det gode muligheter for deg som ønsker å drive med hest eller landbruk på hobbybasis, eller bare ønsker å nyte den landlige roen, kombinert med sentral beliggenhet.

Sted

Kleppekjærveien 32, Grimstad

Boligtype

Eneboligtomt

BRA

10 700 m2

Priser

Kr 1 970 000

Kontakter

Exbo
Storgaten 8
4876 Grimstad
Tlf. 38 09 55 50
ved megler Martin Olsen 98280342.

mo@exbo.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Stor eneboligtomt 10 700 m2 Eneboligtomt Solgt

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Exbo
Storgaten 8
4876 Grimstad
Tlf. 38 09 55 50
ved megler Martin Olsen 98280342.

mo@exbo.no

Salgsinformasjon

For privat visning ta kontakt.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører