Skinsnes Gård B2+B3, Mandal

10 eneboliger på Skinsnes Gård, område B2 og B3 - alle solgt.

Eiendommene ligger solrikt til med korte avstander til alle byens fasiliteter i et rolig og hyggelig boligområde like ved fint turområde. Det er gangavstand og sykkelavstand til sentrum.
Sted

Skinsnes Gård, Mandal

Boligtype

Enebolig

BRA

175 m2

Priser

Kr 2 950 000 - 3 250 000

Kontakter

Arild Dahl
913 56 178
ad@agderbygg.no

Jack Andersen
474 64 999
ja@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
- 175 m2 Enebolig 2.950.000,-
- 175 m2 Enebolig 3.250.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Arild Dahl
913 56 178
ad@agderbygg.no

Jack Andersen
474 64 999
ja@agderbygg.no

Boligen

Eneboligene ble utviklet i tråd med klassiske prinsipper. Lune og romslige stuer med eikeparkett, moderne gjennomtenkte kjøkkenløsninger og fliselagte bad med varme i gulv og stilren innredning. Det var egen garasje i boligen med tilhørende praktisk utvendig bod. Planløsning over 3 plan kunne endres av kjøper før bygging. Inneh. 1.etg.: Garasje, bod, entre, stue, kjøkken og WC. Inneh. 2.etg.: Allrom, 4 soverom, bad og vaskerom. Inneh. 3.etg. Loftstue, stor takterrasse og bod.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører