Revestien 7, Vennesla

Flott og moderne bolig med carport og stor takterrasse.

På toppen av Heptekjerr, i Revestien 7, hadde vi for salg en flott bolig med carport. Tomta var på hele 777 m² og fiber/bredbånd leveres fram til hver bolig. Boligen fikk en stor og deilig takterrasse på hele 45,5 m² som kan nytes sammen med sola fra morgen til kveld, helt til den går ned i 22.30-tiden. Carporten ble ombygd til leilighet, enten for utleie eller til egen benyttelse.
Revestien ligger i nærheten av deilig turterreng og får en vakker og langstrakt utsikt. Boligene har 3 soverom i u.etg. 1.etg. får åpen kjøkken/stue-løsning med stor takterrasse og en overbygd hagestue. Kort vei til bussforbindelse, barne-, ungdoms- og videregående skole. Nærbutikk, badestrand og Vennesla sentrum en sykkeltur unna

 

Sted

Revestien 7, Vennesla

Boligtype

Enebolig

BRA

114 m2

Priser

Kr 2 950 000

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Egil Andre Jore
941 466 80
eaj@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Revestien 7 114 m2 Enebolig Solgt

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Egil Andre Jore
941 466 80
eaj@agderbygg.no

Finansiering

Privat finansiering

Egeninnsats

Malerentreprisen er beregnet som egeninnsats. Malerentreprisen kan leveres av Agderbygg AS for kr 185.000,- inkl. mva. Denne leveransen inneholder da: Innervegger eks. våtrom behandles til slett vegg og påføres to strøk maling, farge lys antikk. Himlinger i boligrom inkl. våtrom sparkles og males, glans 07. Gulvene i stue/kjøkken og soverommene leveres med 15 mm parkett type Eik Natur eller tilsvarende, type Woodlock. Parketten legges flytende ihht leggeanvisning. Fliser 20x20 cm leveres på gulv i gang/hall. Fliseprisen er beregnet til kr. 150,- pr. m² inkl. mva. Boder leveres uten form for gulvbelegg. På bad/vaskerom i 1.etg leveres og monteres 20x20 cm fliser på gulv og vegger. For leveransen av fliser er det beregnet en maks flisepris på kr. 150,- pr. m² inkl. mva. Flisene er beregnet lagt vinkelrett på hverandre. Tak og vegger i carport/bod leveres ubehandlet. Alle endringer i malerentreprisen avtales direkte med malermester eller med Agderbygg AS

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører