Revestien 21, Vennesla

Enebolig i Revestien 21 på Heptekjerr i Vennesla. Solgt!

Boligfeltet ligger på toppen av Heptekjerr, i nærheten av deilig turterreng og får en vid, vakker og langstrakt utsikt. Boligene har 4 soverom og stor terrasse. Flere av boligene er under oppføring og området begynner å ta god form.

Boligen
Som himling i boligene og på innvendige vegger leveres det gipsplater. Vegger rundt våtrom leveres med isolasjon. Kjøkken og garderobe leveres og monteres ifølge egen kjøkkentegning fra Sigdal Kjøkken. Malerentreprisen, fliser og parkett er medregnet i Agderbygg sin standard leveransen. Det leveres varmekabler i dusj/vaskerom, hall/trapp og vindfang i 1.etg. samt bad i 2.etg.

 

Sted

Revestien 21, Vennesla

Boligtype

Enebolig

BRA

146 m2

Priser

Kr 3 845 000

Kontakter

Svein Engedal
962 08 050
se@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Revestien 21 146 m2 Enebolig Plantegning 3.845.000,-
Last ned
Prospekt

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Svein Engedal
962 08 050
se@agderbygg.no

Husbankfinansiering

Husbanken tilbyr 80% finansiering med markedets desidert laveste rente. Flytende rente ut august 2017 på 1,618 %. Agderbygg vil være ansvarlig for å søke om husbankfinansiering for våre kunder. EKSEMPEL PÅ HUSBANKFINANSIERING: Månedlig netto lånekostnad : kr 3.137,-* • 80% lån av kr 3.845.000,- • 5 års avdragsfrihet, flytende rente 1,618 % og rentefradrag ut august 2017

 

Egeninnsats

Innvendig maling-, flis- og parkettarbeider er beregnet som egeninnsats.

Salgsinformasjon

Salgsprisen i prislista er for bolig levert klar til innvendige maling-, flis- og parkettarbeider. Boligen selges med innvendig maling, flis- og parkett levert og montert for kr 3.845.000,-.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører