Revestien 1, Vennesla

2-mannsbolig for salg på Heptekjerr i Vennesla

BESKRIVELSE: Revestien 1 ligger i et nyetablert boligområde på Heptekjerr. Området er velegnet for barnefamilier og har nydelig turterreng, både til fots om sommeren og på ski om vinteren. Har opparbeidet fotballplass med kunstgress og lekeapparater. Solforholdene er eksepsjonelt gode.

FINANSIERING: Privat finansiering. Det er mulig med husbankfinansiering men da men endringer av planløsning.

BOLIGEN: Boligene leveres med et moderne uttrykk med gipsplater på vegger som er sparklet slette og malt i lyse farger. I tak leveres hvitmalte gipsplater. På vegger i bad/vaskerom leveres flismønstret baderomspanel fra FiboTrespo. På gulv i stue/kjøkken, soverom og hall leveres eik 3-stavs parkett. På gulv i bad/vaskerom leveres fliser med oppkant. Dører og listverk leveres slette og hvitmalt.

KJØKKEN/GARDEROBE: Kjøkken- og garderobeinnredning inngår i boligens salgssum med netto kr 40.000,- inkl. mva.

SANITÆR/ELEKTRISK: 1 stk. standard hvitt toalett, 90 cm hvit slett baderomsseksjon med vask og speil type Foss Badinett, dusjsett med glidestang, og 90×90 cm dusjkabinett type Viking hvit.
Det leveres varmekabler i bad/vaskerom og hall i 1.etg.

Sted

Revestien 1, Vennesla

Boligtype

Tomannsbolig

BRA

120 m2

Priser

Kr 2 850 000 - 2 950 000

Kontakter

Jørund Løland
Mobilnr. 91129905
jl@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Revestien 1A 120 m2 Tomannsbolig 2.850.000,-
Revestien 1B 120 m2 Tomannsbolig 2.950.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
Mobilnr. 91129905
jl@agderbygg.no

Finansiering

Privat finansiering.

Det er godkjent husbankfinansiering men da men annen planløsning beregnet for husbanklån. Flytende rente pr. mars 2019 er 1,549%.

Salgsinfo

Ta kontakt for tomtevisning, renteopplysninger eller hvis du ønsker en prat vedr. økonomi/budsjett.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører