Prestvikveien 4B, Kristiansand

PRESTVIKVEIEN 4B, 9 LEILIGHETER, ALLE SOLGT.

Agderbygg Prosjekt AS har oppført et leilighetsprosjekt med 9 leiligheter i Prestvikveien 4B. Siv. arkt. Tor Linge Tønnesen la vekt på den visuelle kontakten mellom sjøen/byen og bakenforliggende bebyggelse. På den nedre tomta ble det oppført et bygg med 7 boenheter mens det på den øvre tomta ble 2 boenheter. Parkeringsanlegg med boder i kjelleretasjen. Lekeområder for barn og unge etableres ved bygging av sandlekeplass innenfor byggeområdet.
Sted

Prestvikveien 4B, Kristiansand

Boligtype

Leilighet

BRA

95 - 163 m2

Priser

Kr 11 950 000 - 5 350 000

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
- 95 m2 Leilighet 5.350.000,-
- 163 m2 Leilighet 11.950.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører