Nygårdsveien, Arendal

12 romslige selveierleiligheter på Nyli. Alle solgt.

12 romslige selveierleiligheter med spennende og gjennomtenkte løsninger. Rundt et felles ”gårdstun” har det blitt bygget 2 seks-mannsboliger hvor hensynet til moderne livskvaliteter er høyt prioritert. Her kan du vinterstid ta på deg skiene på utsiden av inngangsdøren og renne rett inn til Arendals flotte og velpreparerte lysløypenett. Om sommeren kan du jogge en tur i samme løypenettet. Du kan ta med deg kaffekoppen for en ”naboprat” på benken i tunet eller ta med stanga og prøve fiskelykken i Ribbervannet kun fem minutters spasertur unna. Her er alle fasiliteter som matvarebutikk, blomsterbutikk, barnehage og skoler en kort spasertur unna. Buss til sentrum hver halvtime. Eller hvis du foretrekker å gå til byen kan du være på torvet på 20 minutter.
Sted

Nygårdsveien, Arendal

Boligtype

Selveierleiligheter

BRA

74 m2

Kontakter

Willy Gundersen
993 19 879
wg@agderbyggarendal.no

Algodt Andrè Hallèn
909 51 619
ah@agderbyggarendal.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
1. Etg 74 m2 Selveierleiligheter -
2. Etg 74 m2 Selveierleiligheter -

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Willy Gundersen
993 19 879
wg@agderbyggarendal.no

Algodt Andrè Hallèn
909 51 619
ah@agderbyggarendal.no

Boligen

Boligen var på ca. 74 m2 og inkluderte en åpen og romslig stue/kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom , bod og romslig hall. I tillegg var det inkludert en utvendig sportsbod like ved inngangen.

Fremdriftsplan

Ferdigstillelse etter nærmere avtale foreløpig beregnet til vinteren 2012. Ta kontakt for nærmere opplysninger.

Finansiering

80% av totalkostnader ble finansieret i Husbanken til svært gunstige betingelser

Egeninnsats

Leilighetene ble levert inklusive malerentreprise m/bl.a eikeparkett, flott kjøkken og baderomsinnredning.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører