Kuholmsveien 46, Kristiansand

Kuholmsveien 46 i Kristiansand

KUHOLMSVEIEN 46 ligger sentralt i Kristiansand ved inngangen til Galgebergtangen. Dette er en eksklusiv tomannsbolig hvor det ikke er spart på noe. Eiendommen har en strålende beliggenhet og den store takterrassen gir en spektakulær utsikt til Odderøya og ut mot Grønningen fyr. Det er gangavstand til sentrum, skole og barnehage. KUHOLMSVEIEN 46 er en attraktiv eiendom som du må oppleve!

Størrelsen pr. bolig er BRA 170 m² med tillegg av ca. 90 m² flotte terrasser.

Hver bolig har parkering på tomten i egen dobbel garasje. Garasje er inklusive i salgspris.

Sted

Kuholmsveien 46, Kristiansand

Boligtype

Tomannsbolig

BRA

170 m2

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Kuholmsveien 46 Nord 170 m2 Tomannsbolig Solgt
Kuholmsveien 46 Syd 170 m2 Tomannsbolig Solgt
Last ned
Prospekt

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Boligen

Kuholmsveien 46 er en flott bolig med 3 soverom, 2 bad + WC, stor stue, loftstue og store private vestvendte utearealer. Belysning: Det leveres downlights i hall, vindfang, gang og hovedbad innvendig samt utvendig over hoveddørsinngang, balkongdør og også på takterrassen. Varmekabler i hovedbad, dusj/WC, vaskerom og gang i u-etasje, samt vindfang og WC i 1 etg. Gulvene i stue/kjøkken og soverommene og hall leveres med parkett, type Eik Pearl Plank eller tilsvarende type. På gulv i vaskerom og vindfang i 1. etg. leveres og monteres det fliser. På bad, bad/dusj og WC leveres og monteres det fliser på gulv og vegger. Lekkert kjøkken fra HTH leveres og monteres, samt garderobeskap. I himling og vegger leveres gipsplater. Vegger rundt våtrom leveres med justert bindigsverk, isolert med forsterkning for veggfliser og senere anheng. Vegger sparkles og males.

Salgsinfo

Kontakt selger for pris. Dokumentavgift til staten 2,5 % av tomteverdi. Dette utgjør ca. kr. 75.000,- pr. bolig. Tinglysing av skjøte kr 525,-. Tinglysingsgebyr for hvert pantedokument kr 525,-. Salgsomkostninger, oppmåling og målebrev utgjør ca. kr 45.000,-. Felleskostnader: Ingen oppsatte felleskostnader. Forbehold: Alle tegninger er foreløpige fram til kommunal godkjenning. Alle fotomontasjer og 3D-modeller i prospekt og annonse er av illustrativ karakter og kan avvike fra ferdig bygg. Alle arealer på tegninger er konstruksjonsmål. Arealer er foreløpige og kan avvike fra endelig ferdig bygg, uten at det kan fremstilles krav om økonomisk kompensasjon.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører