Kuholmsveien 31-37, Kristiansand

19 attraktive og vestvendte selveierleiligheter i Kuholmsveien 31-37 i Kristiansand, alle solgt!

For Agderbygg AS, selger EiendomsMegler 1 v/Janne Fjellvang 19 stk. attraktive og vestvendte selveierleilighter i Kuholmsvn. 31-37 (nabo til det populære leilighetsprosjektet Kuholmsvn. 27) med unik utsikt mot Grønningen fyr og Kristiansand sentrum.

Sted

Kuholmsveien 31-37, Kristiansand

Boligtype

Selveierleiligheter

BRA

79 m2

Kontakter

Janne Fjellvang
481 17 278

janne.fjellvang@em1.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
H0103, 1.etg. 79 m2 Selveierleiligheter -

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Janne Fjellvang
481 17 278

janne.fjellvang@em1.no

Boligen

Alle innvendige vegger og tak utføres med gipsplater som sparkles jevne som underlag for maling eller for fliser. Kjøkkeninnredning inngår i leveransen ihht. egen kjøkkentegning. På bad/vask legges hvite keramiske fliser fra gulv til tak. På vaskerom/bod/wc flislegges gulv med oppkantflis. På gulv i ytterlige rom legges flytende parkett. Leilighetene får p-plass i kjeller, heis, store balkonger/terrasser og størrelsene varierer fra ca. 55 til 130 m2

Fremdriftsplan

Innflytningsklare

Salgsinfo

Leilighetene selges av EiendomsMegler 1 v/Janne Fjellvang. I tillegg til salgsprisen kommer kjøp av parkeringsplass i parkeringskjeller med kr 250.000,-.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører