Koldalsvegen 5, Vennesla

Alle selveierleilighetene er nå solgt i Vennesla sentrum

Sted

Koldalsvegen 5, Vennesla

Boligtype

Selveierleiligheter

BRA

88 m2

Priser

Kr 3 265 000

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Svein Engedal
962 08 050
se@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
- 88 m2 Selveierleiligheter 3.265.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Svein Engedal
962 08 050
se@agderbygg.no

Boligen

Leiligheten var delikat innredet med lyse farger. Parkett ble lagt på alle gulv eks. våtrom. Det har blitt montert lyse fliser på vegger og gulv. Tidsriktig kjøkken og baderomsinnredning er også montert.

Fremdriftsplan

Leilighetene var ferdigstilt vinteren 2012

Finansiering

Husbank eller privat finansiering.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører