Koldalsvegen 5, Vennesla

Forretningslokale i Koldalsvegen i Vennesla. Utsolgt!

I Koldalsvegen 5 i Vennesla sentrum har Agderbygg AS for salg/leie et flott nærings-, butikk- og/eller kontorareal på 279 m². Arealet kan deles i to mindre næringsarealer. Det er ønskelig at hele næringsarealet selges/leies under ett.

Samlet salgspris kr. 4.100.000,- Leiepris kr. 850,- pr. m² pr/år

Flott beliggenhet i 1.etg. med fasaden mot Sentrumsvegen/Koldalsvegen i Vennesla. Meget gode parkeringsmuligheter for kunder. Gode profileringsmuligheter.

Seksjonene selges/leies ferdig etter leveransebeskrivelse. Leveransebeskrivelsen fås ved henvendelse til Agderbygg AS. Innredning til kontor/butikk etc. er ikke inkl. i kjøpesummen.

Selges seksjonene slik de framstår i dag er salgspris kr 3.500.000,-.

Sted

Koldalsvegen 5, Vennesla

Boligtype

Næringslokaler

BRA

279 m2

Priser

Kr 3 500 000

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Næringsareal, 1.etg. 279 m2 Næringslokaler Plantegning næringsareal 3.500.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører