Kjerrheia B1, Kristiansand

3 husbankfinansierte eneboliger på Kjerrheia B1 i Kristiansand. Alle solgt.

I kort avstand fra Kristiansand sentrum og midt i Vågsbygd, har det blitt oppført 3 eneboliger i moderne design. Området ligger i gang- og sykkelavstand til både skoler, kjøpesenter samt naturområder nær sjøen.

Sted

Kjerrheia B1, Kristiansand vest

Boligtype

Enebolig

BRA

167 m2

Kontakter

Svein Engedal
962 08 050
se@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Bolig nr. 1 167 m2 Enebolig -
Bolig nr. 2 167 m2 Enebolig -
Bolig nr. 3 167 m2 Enebolig -

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Svein Engedal
962 08 050
se@agderbygg.no

Boligen

Innvendige vegger og himlinger ble levert med gipsplater. Kjøkken og garderobeskap ble montert av Sigdal Kjøkken. Varmekabler ble levert i bad/vaskerom, VF og hall i 1.etg. samt bad i 2.etg.

Finansiering

Husbankfinansiert eller privat finansiering.

Egeninnstats

Malerentreprisen, fliser og parkett var IKKE medregnet i Agderbygg sin standard leveranse. Leveransen kunne leveres av Agderbygg AS mot et tillegg i pris på kr 215.000,- inkl. mva. ihht. beskrivelse datert 29.05.12.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører