Håmoen 31 og 35, Mosby

8 husbankfinansierte selveierleiligheter fordelt på 2 firemannsboliger. Alle SOLGT!

Agderbygg oppfører 8 selveierleiligheter fordelt på 2 firemannsboliger sentralt på Mosby. Leilighetene får sydvestvendte, solrike terrasser. Alle leilighetene har sin egen privat parkeringsplass i cartport med bod som er inklusiv i salgsprisen.

Området Nye Mosby som Håmoen 31 og 35 er en del av, vil bestå av klassiske, moderne og funksjonelle eneboliger og leiligheter med universell planløsning, parkområde, lekeplasser, akebakke m.m. Håmoen 31 og 35 ligger sentralt til på Mosby med kort avstand til barneskole, bakeri, butikk, bensinstasjon, frisør og tannlege. Bussholdeplass et steinkast unna. Fiske- og bademuligheter i Otra er også bare en spasertur unna. Håmoen 31 og 35 ligger kun en 12 minutters biltur unna Kristiansand.

Sted

Håmoen 31 og 35, Kristiansand nord

Boligtype

Selveierleiligheter

BRA

70 m2

Kontakter

Anne Sofie K. Førde
994 79 417
38 10 60 70
ask@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Håmoen 31-35 70 m2 Selveierleiligheter -

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Anne Sofie K. Førde
994 79 417
38 10 60 70
ask@agderbygg.no

Boligen

Kjøkken/garderobe: Kjøkken og garderobeskap inngår i boligens salgssum ihht. egne tegninger Overflater: Tak og vegger mellom boligrom leveres med gipsplater som sparkles og males. Vegger i bad/vaskerom leveres kledd med hvit flisemønstret baderomspanel fra Fibo Trespo. Gulvene i stue/kjøkken, soverommene og gang leveres med 15 mm parkett type eik natur eller tilsvarende. På bad/vaskerom leveres og legges fliser på gulv med oppkant. Sanitær: 1 stk. hvitt toalett, 1 stk. 60 cm baderomsseksjon med vask, 1 stk. 90 x 90 cm dusjkabinett, 1 stk. 200 l. varmtvannsbereder. Elektrisk: Elektrisk anlegg utføres som skjult anlegg i boligrom ihht. NEK 400. Elektrisk anlegg i eventuell lydvegg monteres som åpent anlegg. Det leveres varmekabler i støpt gulv i våtrom. I tillegg leveres varmekabler i stue/kjøkken og gang i leiligheter i 1.etg. TV/Telefon: Det tilrettelegges for leveranse av fiber/bredbånd til hver leilighet fra tilgjengelig leverandør. Utgiftene TV og data vil kunne bli lagt til felleskostnadene om sameiets styre velger en kollektiv avtale. Parkering: 1 stk. carport leveres til hver leilighet og er inklusiv i leilighetens salgspris. Fellesarealer: Boligkomplekset vil bli omgitt av landskapstilpassende tiltak og opparbeidet etter samråd med maskinentreprenør og i tråd med utomhusplan fra Agderbygg. Uteplass: Uteplass vil bli jordkledd og tilsådd med gressfrø.

Finansiering

Håmoen 31-35 kan du oppnå en månedlig lånekostnad i Husbanken . Fast rente med binding i 3 år er pr.oktober 2015 1,687 %. Agderbygg vil være ansvarlig for å søke om husbankfinansiering for våre kunder. EKSEMPEL PÅ HUSBANKFINANSIERING: Månedlig netto lånekostnad år 1-3: kr 1.647,-* • 80% lån av kr 1.980.000,- • 3 års avdragsfrihet med binding i 3 år • Fast rente 1,687 % og rentefradrag pr. oktober 2015

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører