Gjervoldstadveien 68, Mandal

Pen og praktisk 74 m² stor leilighet klar for overtakelse.

Boligen

Leiligheten er utført i moderne design, både utvendig og innvendig. Alle innvendige tak og vegger er levert med standard gipsplater som malt med lune og lyse farger. På bad/vaskerom er det fliser på gulv og vegger. Alle gulv unntatt bad/vaskerom og bod har parkett type lakkert eik natur. I bod er det standard belegg. Kjøkkeninnredning er levert etter egen kjøkkentegning og med integrerte hvitevarer. Det er personheis fra parkeringsanlegget i 1. ets opp til leilighetene. Egen sportsbod til hver leilighet er i parkeringskjelleren.

Sted

Frøyslandsgården, Mandal

Boligtype

Selveierleiligheter

BRA

74 m2

Priser

Kr 2 090 000

Kontakter

Agderbygg AS v/Jørund Løland
Mobil nr. 91129905
jl@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Seksjon 11, 3.etg. Leilighet H0302 74 m2 Selveierleiligheter Plantegning 2.090.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Agderbygg AS v/Jørund Løland
Mobil nr. 91129905
jl@agderbygg.no

Forbehold

Det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører