Buøya, Mandal

Nye flotte selveierleiligheter - alle solgt

Agderbygg AS har ferdigstilt eksklusive selveierleiligheter på Buøya B10. Området ligger i nærheten av elva, like bakenfor vårt tidligere utbygde Buøyaprosjekt, med kort avstand til det flotte turterrenget i Hålandsheia og ca. 10 min. gange til sentrum. Det er også kort vei til skoler, barnehage, lekepasser og ball-løkke. De utvendige arealene har blitt opparbeidet med plener, busker, trær og parkeringsplasser. Det er tidligere opparbeidet promenade langs elva. Det er også opparbeidet sammenhengende gang- og sykkelsti fra sentrum til Buøya.

Sted

Buøya, Mandal

Boligtype

Selveierleiligheter

BRA

113 m2

Priser

Kr 2 580 000

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
- 113 m2 Selveierleiligheter 2.580.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Boligen

Leilighetene er på ca. 113 m² BRA pluss boder. Leilighetene inneholder stor stue og kjøkken med integrerte hvitevarer, 3 soverom, hall, bad, vaskerom og 2 stk. innvendige boder. Leilighetene leveres ferdig med malt glassfiberstie på vegger, tak leveres ferdig sparklet og malt, parkett på gulver samt flisbelagte bad på vegger og gulv.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører