Broneset byggetrinn 2, Tromøya i Arendal

Spennende og moderne selveierleilighet på Broneset på Tromøya.

På vegne av Broneset AS har Agderbygg bygget ut et helt nytt boligprosjekt på Tromøya. Like over Tromøybroa har det blitt bygd 70 bo-enheter totalt i 4 byggetrinn. Her satses det på spennende planløsninger, innendørs parkering og hyggelige solrike uteplasser med en fantastisk utsikt og nærhet til Tromøysundet. Grei skolevei, butikksenter i gangavstand og barnehage i nærheten er stikkord som passer ypperlig for feltet. Noen av landsdelens mest naturskjønne turområder (Hove og Spornes) er kun en ”hyggelig sykkeltur” unna.

Boligen:

3-roms selveierleilighet med mange kvaliteter! Utsikt til Tromøysund, god standard, nymoderne tekniske løsninger, parkering i garasjeanlegg med tilhørende sportsbod og idylliske omgivelser, er noen nøkkelord som kan nevnes!

Fra innkjørselen til byggefeltet Broneset og frem til garasjeanlegget er det asfaltert adkomstvei. Her blir det brøytet på vinterstid, så man kan bruke den automatiske portåpneren og kjøre rett inn året rundt. I tilknytning til garasjeplassen har man også en sportsbod som er godt egnet for oppbevaring av bildekk, sykler, etc. Sameiet har gått sammen og opparbeidet flotte fellesarealer med belegningstein, blomsterkasser, blomsterbed og diverse beplantning. I tillegg har man lekeplass og balløkke bak ved boligblokkens gjesteinngang. Her har man også callinganlegg som er koblet opp til alle leilighetene.

For å komme fra garasjeanlegget og til leiligheten, kan man velge mellom å ta heisen eller trappene. Videre er det en overbygd svalgang fra trappegangen og bort til leilighetens inngangspart. Videre inn i leiligheten, møter man en gang som er sentrum mellom leilighetens 2 soverom, bad/vaskerom, teknisk bod og stue/kjøkken.

Kort oppsummert om noen av kvalitetene ved leiligheten:

– Flott utsikt
– Terrasse
– Idylliske omgivelser
– Garasjeplass med tilhørende bod
– Husbankfinansering

NY BOLIG VS GAMMEL BOLIG

Ved kjøp av ny bolig får man på kjøpet en rekke fordeler i forhold til å bli boende i en eldre enebolig eller ved å kjøpe brukt:

– Gunstige finansieringsordninger
– Lave vedlikeholdskostnader
– Lave driftskostnader
– Lavt energiforbruk
– Praktiske og moderne løsninger
– Lav dokumentavgift
– Tilpasset framtiden/alderdom
– Trygghet
– Kun nytt er nytt!

Når man bor i en eldre enebolig er det en rekke forhold knyttet til økonomi og arbeid som faller ugunsig ut i forhold til å kjøpe nytt:

– Høye vedlikeholdskostnader
– Høyt energiforbruk
– Mye arbeid( malin/beising, utskiftning av vinduer etc.)
– Større risiko for uforutsette problemstillinger
– Dårligere teknisk standard
– Usikkerhet for framtiden/alderdom
– Høyrere dokumentavgift
– Høyere forsikring
– Høyere kommunale avgifter

Innhold

Entré/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, teknisk bod og åpen stue/kjøkkenløsning. Sportsbod i tilknytning til parkeringsanlegget.

Standard

Leiligheten har en gjennomført god standard med hvite og lyse overflater. Balansert ventilasjon i alle rom. Vannbårende varme i alle rom med unntak av soverom og bod. Innvendige vegger med gipsplater som er sparklet og malt. Eik parkett i alle rom unntatt bad/vaskerom og bod. Boden har malte vegger og belegg. Bad/vaskerom med keramiske fliser på gulv og vegger. Alle tak er levert med gipsplater som er malt. Kjøkkeninnredning er levert av HTH med integrerte hvitevarer fra whirlpool. Bad/vaskerom med veggmontert klosett, dusjhjørne med glassvegger, samt baderomsinnredning. Det er tilknytning av felles anlegg for TV/internett/telefoni. Det er inngått svært gunstig avtale med Canal-Digital om leveransen. Ventilasjon leveres ihht gjeldende regelverk.

Det er installert heis i hvert bygg. Heisen er utstyrt med nødtelefonforbindelse. Gulv i parkeringsanlegget er asfaltert. Gulv i boden har støpt ubeh. gulv. Vegger og tak leveres ubehandlet. Parkeringsanlegget leveres med låsbar port med en radiosender/portåpner til hver leilighet. Det er forbindelse mellom boliger og garasjeanlegg via heisen og byggets hovedtrapp.

Beliggenhet

Selveierleilighet på idylliske Tromøya i Arendal, like over broa. Noen av landsdelens mest naturskjønne turområder, Hove og Spornes, er kun en hyggelig sykkeltur unna. Grei og sikker skolevei, butikksenter i gangavstand og barnehage i nærheten er stikkord som passer ypperlig for feltet.

Felleskostnader

Kr.1 500,- pr mnd. Månedlige felleskostnader dekker drift av fellesarealene / sameiet. I tillegg betales det ca kr. 1400,- pr. mnd til vann/avløp(avregnes i.h.t forbruk), tv/internett, andel varme, renovasjon og andel forsikring.

Tomt

Sameiet har opparbeidet fellesarealer med beleggningstein, blomsterkasser, blomsterbed og diverse beplatning. Felles garasjeanlegg er asfaltert.

Garasje / Parkering

Alle må kjøpe parkeringsplass i lukket parkeringskjeller til kr 190.000,- i tillegg til leilighetspris. Parkeringsanlegget har en låsbar port med en radiosender/portåpner til hver leilighet. Det er forbindelse mellom boligene og garasjeanlegg via heiser og byggets hovedtrapper. Det er parkeringsplass/bod som er merket som nr. 26 i garasjeanlegget som vil høre til leiligheten

Sted

Broneset, Tromøy i Arendal

Boligtype

Selveierleiligheter

BRA

64 m2

Priser

Kr 2 370 000

Kontakter

Meglerhuset Partners
Postboks 321, 4803 Arendal
www.arendalpartners.no
Thomas Noddeland
mobil: 907 10 247
direkte: 37 00 26 38
thomas@arendalpartners.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Seksjon 26, 2.etg. Bygg C 64 m2 Selveierleiligheter Plantegning 2.370.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Meglerhuset Partners
Postboks 321, 4803 Arendal
www.arendalpartners.no
Thomas Noddeland
mobil: 907 10 247
direkte: 37 00 26 38
thomas@arendalpartners.no

Finansiering

HUSBANK

Økonomi: (Regnestykke med husbankfinansiering opptil 80% av kjøpesum)
Fra kr. 1.894,- pr mnd. i månedlig netto lånekostnad år 1-5!
– 80 prosent lån av kjøpesum på kr 2.370.000,-
– 5 års avdragsfrihet og rentefradrag
– Flytende rente 1,579% (gjelder for februar 2018)

Salgsinfo

Ta kontakt for visning.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører