Brogården, Lindesnes

Næringslokaler og leiligheter på Brogården

Agderbygg AS har ferdigstilt oppføringen av 14 selveierleiligheter samt forretningsbygg like ved broa på Vigeland. Næringslokalene ligger i 1.etg. langs Smibakken og elven og er i størrelse fra ca. 32 m² til 171 m² BRA pluss fellesarealer, boder og p-plasser i kjelleren. Næringsarealene er nå utleid.

Sted

Brogården, Lindesnes

Boligtype

Næringslokaler

BRA

171 m2

Priser

Kr 2 670 000

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Seksjon 7 171 m2 Næringslokaler 2.670.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
911 29 905
jl@agderbygg.no

Boligen

Fellesanlegg: Gårdsplassarealer mot vei og deler av areal mot elven samt deler av kjørerampe til p-anlegg asfalteres. Området rundt boligene har blitt opparbeidet i samråd med gartner. Alle leilighetene samt næringsdeler leveres med sprinkleranlegg og brannalarmanlegg. Næringsareal: Innvendige vegger leveres ferdig sparklet klar til tapetsering/maling. Alle tak leveres ferdig sparklet og malt i hvit std. farge. Gulvene leveres klare til legging av belegg eller andre gulvmaterialer. På gulvene på spiserom, WC, ganger, toalett samt garderober legges std. belegg. Belysning og ovner er beregnet som egeninnsats.

Fremdriftsplan

Næringslokalene ble ferdigstilt i 2008.

Finansiering

Privatfinansiering

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører