Bokfinkveien 3, Kristiansand vest

Boligen ligger sentralt plassert i bydelen Vågsbygd – med kort vei til dagligvarehandel på ”Trekanten”, bussforbindelse, shopping på Amfi-senteret, idrettsanlegg, barneskolen og ungdomsskole på Karuss. I tillegg kan området by på et flott turterreng i Fiskåskogen, og bading i Fiskåvannet.

Innvendig leveres boligen med fliser på gulv og vegger i bad u.etg. Vegger og tak i resterende rom leveres med ferdig sparklet og malt gipsplater. På gulv i WC og vaskerom leveres belegg type Tarkett. Gulv i hall, soverom, kjøkken/stue og gang leveres med eik  3-stavs parkett. Kjøkken og garderobeleveransen inngår i prosjektet med kr 60.000,- inkl. 25% mva. og kan bestilles der kunden selv måtte ønske å handle kjøkken fra.

For ytterligere informasjon gå inn på «Dokumenter» eller ta kontakt med oss.

Sted

Bokfinkveien 3, Kristiansand vest

Boligtype

Tomannsbolig

BRA

141 m2

Priser

Kr 3 970 000

Kontakter

Jørund Løland
Mobilnr. 91 12 99 05
jl@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Bokfinkveien 3A 141 m2 Tomannsbolig Solgt
Bokfinkveien 3B 141 m2 Tomannsbolig 3.970.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
Mobilnr. 91 12 99 05
jl@agderbygg.no

Finansiering

 

Bokfinkveien 3B er lagt opp til privat finansiering

Salgsinfo.

Ta kontakt for visning eller hvis du ønsker en boligprat.

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører