Bevervegen 23, Vennesla

3-roms selveierleilighet for salg.

I forlengelsen av vårt nyetablerte område på Hellåslia på Heptekjerr er det nå for salg en innflyttingsklar leilighet i Bevervegen 23 som ligger i 2.etg. Leiligheten ligger vestvendt så solforholdene er gode og kaffikoppen kan nytes på balkongen til langt ut på kvelden samtidig som man kan følge solnedgangen. Feltet har også andre kvaliteter som skogen med deilig turterreng som ligger i umiddelbar nærhet samt at området har en opparbeidet lekeplass i et ellers så barnevennlig boligområde. I nærheten er det opparbeidet kunstgressbane og stor lekeplass.

Boligen
Leiligheten er innredet med lyse og delikate farger. På bad er det badromspanel og fliser på gulv med oppkant. Eikeparkett på gulv i alle rom unntatt bod hvor det er lagt belegg. Ellers er det montert kjøkken og garderobeskap etter tegning. Integrerte hvitevarer følger med. Altså, leiligheten blir levert med nøkkelen i døra og er klar til innflytting.

Sted

Bevervegen 23, Vennesla

Boligtype

Selveierleiligheter

BRA

77 m2

Priser

Kr 1 890 000

Kontakter

Jørund Løland
Mobil nr. 91129905

jl@agderbygg.no

Bolignr BRA Boligtype Plantegning Pris
Bevervegen 37-H0202, 2.etg. 77 m2 Selveierleiligheter 1.890.000,-

Så hyggelig at du er interessert. Vi vil kontakte deg så fort som mulig.

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere personopplysninger. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Kontakter

Jørund Løland
Mobil nr. 91129905

jl@agderbygg.no

Finansiering

Privat finansiering

Framdriftsplan

Innflyttingsklar leilighet

Forbehold

Det taes forbehold om endringer av tegninger, beskrivelse og opplysninger gitt i salgsprospektet, og det gjøres oppmerksom på at betingelser og priser også kan endres uten varsel.

La oss kontakte deg!

Agderbygg tar ditt personvern på alvor. For at vi skal kunne ta kontakt må du registrere telefonnummer. Du kan velge å oppgi om du ønsker at vi lagrer dine data og om du ønsker å bli kontaktet om relevant informasjon på et senere tidspunkt. SuperOffice er databehandler for dine personopplysninger, som lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å bli slettet eller endre samtykke.

Våre leverandører